Με ποιους τρόπους μπορώ να παραγγείλω;
Μπορείτε να παραγγείλετε με τρεις διαφορετικούς τρόπους:

α) τηλεφωνικά καλώντας στο 2431075656 – 2431075626 Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή από 8:30πμ έως 21:00μμ Τρίτη – Πέμπτη από 8:30πμ έως 16:00μμ Σάββατο από 9:00πμ έως 14:00μμ

β) στέλνοντας fax στο 2431020574

γ) στέλνοντας e-mail στο info@viogonia.gr

Με ποιόν τρόπο μπορώ να πληρώσω;
α) αντικαταβολή με την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο σας.

β) κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας. Μετά την παραγγελία σας θα σας ενημερώσουμε για τους λογαριασμούς των τραπεζών με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Πως και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;
Αν κάνετε την παραγγελία σας μέχρι 15:00μμ η παράδοση της θα γίνει μέσω courier την επόμενη εργάσιμη μέρα*. Για δέματα μεγάλου μεγέθους η αποστολή τους γίνεται μέσω μεταφορικών εταιριών και ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαρκέσει από 1 έως 3 μέρες. *Σε ορισμένες περιοχές η courier χρειάζεται 2 εργάσιμες μέρες.

Με ποιόν τρόπο μπορώ να ενημερωθώ για την διαθεσιμότητα των προϊόντων;
Άμεσα μετά την παραγγελία θα σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων, τον τρόπο αποστολής της και την μέρα που θα την παραλάβετε.
Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν;
Επιστροφή προϊόντων μπορεί να γίνει μέσα σε 10 ημέρες από την παραλαβή τους αφού δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και με την συσκευασία πλήρη. Αν η αλλαγή γίνεται μετά από λάθος της εταιρείας ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με επιπλέον έξοδα. Αν η αλλαγή γίνεται με ευθύνη του πελάτη, αυτός χρεώνεται με τα έξοδα αποστολής.