viogonia

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Εταιρία

ΒΙΟΓΟΝΙΑ

Viogonia

Η Βιογονία ιδρύθηκε το 1994 με έδρα τα Τρίκαλα και δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας.

Στεγάζεται απέναντι από το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.  Η εταιρεία είναι ένας Οίκος Υγείας που διαθέτει ποιοτικά προϊόντα και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό. Έχοντας ως βασική αρχή, την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, με ποιοτικά προϊόντα που εισάγει από γνωστούς ευρωπαϊκούς οίκους, κατόρθωσε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας να εξελιχθεί και να αναπτύξει ένα δίκτυο σε όλη την χώρα, με περισσότερους από 500 συνεργάτες, που έχουν επιλέξει να την εμπιστευτούν.

Απευθύνεται σε:

 • Ιατρικά και ορθοπεδικά καταστήματα
 • Φαρμακαποθήκες
 • Φαρμακεία
 • Οίκους ευγηρίας και ιδρύματα
 • Κλινικές
 • Εταιρείες κατ’ οίκον νοσηλείας

αλλά και στον κάθε ιδιώτη ικανοποιώντας πλήρως τις ανάγκες του

Συνεργασίες / Εισαγωγές

 • Έχει την αποκλειστική συνεργασία με την ιταλική εταιρεία Luropas και εμπορεύεται, τα γνωστά πλέον, προϊόντα της στην Ελλάδα με το όνομα Scudotex και Scudovaris.
 • Εισάγει επίσης τα εξαιρετικής ποιότητας ορθοπεδικά προϊόντα της Ιταλικής εταιρείας Pavis.
 • Εισάγει όλα τα προϊόντα της πορτογαλικής εταιρείας Orthia.
 • Εισάγει τα βαδιστικά προϊόντα της Ιταλικής εταιρείας O.P.O.
 • Συνεργάζεται με τον ιταλικό οίκο MOVI και εισάγει αναπηρικά αμαξίδια, νοσοκομειακά κρεβάτια, αεροστρώματα κατακλίσεων καθώς και πλήθος άλλων βοηθημάτων
 • Συνεργάζεται με την ιταλική εταιρεία Tenortho και εισάγει εξειδικευμένα ορθοπεδικά προϊόντα

Διαθέτει ποικιλία προϊόντων στις παρακάτω κατηγορίες:

Παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες και ποιοτικά προϊόντα έχει κατορθώσει να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με όσους την επιλέγουν.

Τα στελέχη της εταιρίας μας

Μπατατόλης Κων/νος

Γενικός διευθυντής της εταιρείας, φαρμακοποιός στο επάγγελμα διατηρεί φαρμακείο στην πόλη των Τρικάλων από το 1983.Ιδρυτικό μέλος της εταιρείας, κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και μαζί με τους Ζυγουράκη Γεώργιο και Βράντζα Βασίλειο είναι οι ιδιοκτήτες της εταιρείας.Στόχος των τριών μετόχων είναι να κρατήσουν την εταιρεία σε ένα υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών και πάντα μια καθαρή σχέση με τους συνεργάτες και τους πελάτες της εταιρείας.Τα είκοσι χρόνια λειτουργίας της εταιρείας έχουν αποδείξει πως μπορούν να δίνουν υπεύθυνες και άμεσες λύσεις σε προβλήματα υγείας πολλών ανθρώπων.

Ζυγουράκης Γεώργιος

Μέτοχος της εταιρείας, κάτοχος πτυχίου Φυσικής Αγωγής.Εργάζεται χρόνια στην εταιρεία στον τομέα της λιανικής πώλησης και είναι υπεύθυνος στο τμήμα της περιποίησης κατακλίσεων. Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια για την κατοίκων φροντίδα ασθενών που παρουσιάζουν διαφόρων ειδών κατακλίσεις.

Βράντζας Βασίλειος

Μέτοχος της εταιρείας, κάτοχος πτυχίου Φυσικής Αγωγής.Από τα παλιότερα μέλη της εταιρείας, με μεγάλη εμπειρία, έχει παρακολουθήσει πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια και εκθέσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.Είναι υπεύθυνος για τις προμήθειες, τις πωλήσεις και γενικά κάθε είδους συνεργασία που αφορά την εταιρεία.

Γεωργόπουλος Θεόδωρος

Είναι υπεύθυνος του τμήματος υπηρεσιών της εταιρείας και με μεγάλη εξειδίκευση στον τομέα της οξυγονοθεραπείας. Έχει άμεση επαφή με όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη παροχής οξυγόνου και είναι στην διάθεση τους όλο το 24ωρο. Έχει επίσης τεχνικές γνώσεις πάνω στην συντήρηση και επισκευή των μηχανημάτων παροχής οξυγόνου.

Μπλέτσας Παναγιώτης

Από τα παλιότερα στελέχη, είναι υπεύθυνος για το τμήμα της χονδρικής πώλησης της εταιρείας. Εργάζεται πολλά χρόνια στον τομέα αυτό και έχει αναπτύξει άριστες σχέσεις με τους πελάτες της εταιρείας σε όλη τη χώρα τους οποίους και επισκέπτεται προσωπικά κάθε δύο με τρεις μήνες.

Βλάχος Γρηγόρης

Είναι ο οικονομικός συνεργάτης της εταιρείας, υπεύθυνος του λογιστηρίου αλλά και ένας πολύτιμος σύμβουλος για την εκπλήρωση άμεσων και έμμεσων στόχων της εταιρείας.

Κουτελίδα Μαρία

Το παλιότερο στέλεχος της εταιρείας την ακολουθεί σε κάθε διαδρομή της από την ημέρα της ιδρύσεως της.Εχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της λιανικής πώλησης και είναι ικανή να δώσει λύση σε οποιοδήποτε θέμα αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας.